Productcataloog

powered by

MEER SERVICE!

Registreer vandaag nog voor de volledige toegang tot al onze Services: TecDoc cataloog, Inbouwhandleidingen en -video's, Bonusprogramma alsook actuele technische informatie over onze producten.

Registreer nu

INA FEAD-KIT voor trekker

INA FEAD KIT Tractor

De reparatieoplossing voor het riemsysteem van trekkers

Productbeschrijving:

Het aantal motor- en beveiligingssystemen in een moderne trekker neemt toe. En dus ook de belasting die op het FEAD-riemsysteem wordt geplaatst. Meer componenten betekent een meer complexe riemroute, wat tot hogere niveaus van overdraagbare kracht en vibratie leidt. Als de factoren dan ook nog worden gecombineerd met de zware omstandigheden in het motorcompartiment van een trekker, is het gevaar voor vroegtijdige slijtage en mogelijke storing duidelijk.

Het vervangen van één enkel defect onderdeel kan op korte termijn een oplossing bieden. Vaak situeert de echte oorzaak van de schade zich echter bij een andere component, maar is ze moeilijk te vinden. Daarom bevelen we de eerste omvangrijke reparatieoplossing voor de hulpaandrijving aan de voorzijde aan! Alle betrokken componenten kunnen in één enkele werkstap worden vervangen voor een duurzame reparatie. De unieke INA FEAD-KIT dempt vibraties in de aandrijfriem, wat een vlotte loop en een efficiënte vermogensoverdracht verzekert.
 
Voordelen:

De componenten van de INA-riemaandrijving zijn ontworpen en gemaakt volgens de originele specificaties voor kwaliteit, betrouwbaarheid en passingscomfort, wat helpt om de onderbrekingstijd te verkorten en het potentieel risico op motorstoring te verminderen.

Spanner
Houdt een optimale spanning in stand van de multi-geribde riem, waardoor riemslip en vibratie worden vermeden

Spanrol
Hiermee wordt de riem rond het FEAD-systeem geleid om een vlotte aandrijving van alle componenten op de route te verzekeren

Vrijloopalternatorpoelie
Reduceert belastingspieken van de riem, verlaagt het vibratieniveau en beschermt de alternator en andere componenten van het FEAD-systeem tegen vroegtijdige slijtage

Multi-geribde riem
Geeft vermogen aan de componenten van het FEAD-systeem door rotatiekracht van de krukas over te brengen
Terug naar overzicht
MEER SERVICE!

Registreer vandaag nog voor de volledige toegang tot al onze Services: TecDoc cataloog, Inbouwhandleidingen en -video's, Bonusprogramma alsook actuele technische informatie over onze producten.

Registreer nu
Schaeffler REPXPERT Service Center
U heeft een vraag of heeft hulp nodig?
Bel ons
Schaeffler REPXPERT Service Center
Ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur
00800 1 753 3333*
*gratis vanuit het vaste net