Productcataloog

powered by

MEER SERVICE!

Registreer vandaag nog voor de volledige toegang tot al onze Services: TecDoc cataloog, Inbouwhandleidingen en -video's, Bonusprogramma alsook actuele technische informatie over onze producten.

Registreer nu

LuK RepSet 2CT

LuK_PC_RepSet_2CT_602000600-1634x919px.jpg
LuK_PC_RepSet_2CT_602001610-1634x919px.jpg
LuK_3D_Mock_Up_RepSet2CT_PC_right_new-1634x919px.jpg

De reparatieoplossing voor voertuigen met dubbele koppeling


Productbeschrijving:

Dubbelekoppelingstransmissies nemen een steeds belangrijkere positie in de markt in en worden door steeds meer voertuigfabrikanten toegepast.

De LuK RepSet 2CT is de praktische reparatieoplossing voor deze technologie. Deze reparatieset bevat naast de dubbele koppeling zelf veel benodigde onderdelen: geleidingsbussen, borgringen, bevestigingsbouten evenals gaffelactuatoren, resp. gaffels en druklagers.

De reparatieoplossing wordt momenteel aangeboden voor voertuigen met transmissie met dubbele koppeling van Alfa Romeo, Audi, Fiat, Ford, Hyundai, Renault, Seat, Skoda, Smart, Volkswagen,…

Voor de reparatie van de dubbele koppeling zijn speciale gereedschappen vereist. Schaeffler Automotive Aftermarket biedt deze aan als modulair systeem. Hiermee kunnen de verschillende dubbelekoppelingssystemen van de desbetreffende autofabrikanten in de werkplaats worden gerepareerd.

Maar let op: de reparatie van een dubbele koppeling is niet te vergelijken met een conventionele koppelingsreparatie. Daarom completeert Schaeffler Automotive Aftermarket de reparatieoplossing met een uitgebreid trainingsaanbod, technische brochures, gedetailleerde reparatiehandleidingen en trainingsvideo's voor het demonteren en monteren van de dubbele koppeling.

Overigens omvat het programma naast de dubbele koppelingen ook de bijbehorende tweedelige vliegwielen, eveneens van LuK.
 

Voordelen:
 
  • Uniek voor de onafhankelijke werkplaats
  • Modulair gereedschapssysteem voor huidige en toekomstige droge dubbelekoppelingssystemen
  • Hiermee kunnen droge dubbelekoppelingssystemen in autowerkplaatsen snel en efficiënt worden gerepareerd
  • Bevat alle onderdelen die voor het vervangen van het droge dubbelekoppelingssysteem nodig zijn
  • Alle onderdelen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd
  • Bewezen OE-kwaliteit
  • Oorzaken van fouten worden tot een minimum beperkt
  • Er worden kostenvoordelen gecreëerd
  • Een groeiende markt
Terug naar overzicht
MEER SERVICE!

Registreer vandaag nog voor de volledige toegang tot al onze Services: TecDoc cataloog, Inbouwhandleidingen en -video's, Bonusprogramma alsook actuele technische informatie over onze producten.

Registreer nu

Special tool tip
Tip
Schaeffler REPXPERT Service Center
U heeft een vraag of heeft hulp nodig?
Bel ons
Schaeffler REPXPERT Service Center
Ma t/m vr van 8.00 - 17.00 uur
00800 1 753 3333*
*gratis vanuit het vaste net