Meer informatie leidt tot verhoogde service bij Schaeffler Automotive Aftermarket

30-10-15 / INA

Davantage d'informations pour un service encore renforcé chez Schaeffler Automotive Aftermarket

LANGEN, 30. oktober 2015. Met de uitgave van drie nieuwe catalogi en de introductie van een vervangingsinterval-sticker wil Schaeffler Automotive Aftermarket nog gerichter inspelen op de noden van de markt en het gebruiksgemak voor haar klanten verhogen.

Schaeffler Automotive Aftermarket vervangt haar overkoepelende catalogus van het merk INA voor riemaandrijvingscomponenten (Belt Drive Components) door drie afzonderlijke catalogi, die elk een specifiek domein behandelen: Distributieaandrijving (Timing Belt Drive), Hulpaggregaataandrijving (Front End Auxiliary Drive) en Dynamovrijlooprollen (Overrunning Alternator Pulleys). Hierdoor drijft het bedrijf de segmentatie door van haar gamma INA oplossingen voor de aftermarket. De catalogus over de dynamovrijlooprollen, die vroeger onderdeel was van het geheel Hulpaandrijving, is bovendien een handig medium voor specialisten in het herstellen van wisselstroomdynamo’s.

“In lijn met het constant groeiende productportfolio van INA ordenen we onze catalogi volgens montagetype” zegt Christian Kos, Category Management Engine bij Schaeffler Automotive Aftermarket. “Zo leveren we een systematisch overzicht van de verschillende riemaandrijvingen, elk met hun unieke specificaties en attributen. En zo’n overzicht is geen overbodige luxe want alleen voor de Hulpaandrijvingen bieden we momenteel meer dan 60 INA FEAD kits aan!”

Aan iedere FEAD kit van de merken INA en Ruville wordt voortaan ook een vervangingsintervalsticker toegevoegd. Deze nieuwigheid wordt meteen geïntroduceerd en is een waardevolle uitbreiding van de service van Schaeffler Automotive Aftermarket. Op de sticker kunnen garages de vervangdatum, kilometerstand en het type component dat vervangen werd registreren. Alles wordt dus duidelijk gedocumenteerd waardoor de informatie later op elk moment kan geraadpleegd worden. Dankzij een sterke lijm blijft het label goed zitten. Het materiaal is ook bestand tegen vuil, voortijdig vervagen en vocht. De sticker is een handig hulpmiddel voor professionele garagisten. Momenteel is er namelijk weinig consensus in de industrie omtrent het vervangingsinterval van FEAD componenten.

Garages kunnen hun INA catalogi voor Hulpaandrijving en Distributieriemaandrijving nu al verkrijgen via distributiepartners van Schaeffler Automotive Aftermarket. Aanvullend is al het INA referentiemateriaal ook te downloaden via www.schaeffler-aftermarket.nl.