ER ZIT MEER IN!

Meer inhoud. Meer dekking.
Meer kilometers.
Meer service.

FAG - Wij bieden meer!

Tijd is geld? Dan speelt u met FAG op safe. Onze wiellagers in Schaeffler-kwaliteit worden geleverd compleet met alle inbouwonderdelen, zijn uiterst betrouwbaar en gaan heel lang mee. En dit voor bijna alle typen motorvoertuigen. En om reparaties nog sneller te kunnen uitvoeren, geven we u heldere inbouwtips en speciale trainingen. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Goed voor u en nog beter voor uw klanten.

Uitgebreid, snel en gebruiksvriendelijk

Onze productkennis tot uw beschikking

Hier vindt u uitvoerige multimediadocumenten, waardoor u efficiënt en succesvol met onze producten kunt werken.

Altijd een stap voor

U vindt snel alle informatie dankzij de eenvoudige navigatie en de handige zoekfunctie.

Reparatie-informatie altijd bij de hand

Voor elk onderdeel de juiste reparatie-informatie, snel en eenvoudig.

Gebruik onze vervangingsonderdelen en reparatieoplossingen om uw dagelijks werk in de werkplaats te vergemakkelijken. Met slechts één klik op de relevante productgroep krijgt u een duidelijk overzicht van ons assortiment.

De online Schaeffler-catalogus voor LuK, INA, FAG en Ruville

In onze online productcatalogus, die dagelijks wordt bijgewerkt, vindt u het complete assortiment van de Schaeffler Aftermarket-specialisten. Naast documentatie over de producten van LuK, INA, FAG en Ruville vindt u hier uitgebreide informatie over originele vervangingsonderdelen, reparatieoplossingen en speciale gereedschappen. Kortom, alles wat u moet weten om professionele reparaties te kunnen uitvoeren.