ER ZIT MEER IN!

Meer inhoud. Meer dekking.
Meer kilometers.
Meer service.

ER ZIT MEER IN!

FAG - Wij bieden meer!

Tijd is geld? Dan speelt u met FAG op safe. Onze wiellagers in Schaeffler-kwaliteit worden geleverd compleet met alle inbouwonderdelen, zijn uiterst betrouwbaar en gaan heel lang mee. En dit voor bijna alle typen motorvoertuigen. En om reparaties nog sneller te kunnen uitvoeren, geven we u heldere inbouwtips en speciale trainingen. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Goed voor u en nog beter voor uw klanten.

Uitgebreid, snel en gebruiksvriendelijk

Onze productkennis tot uw beschikking

Hier vindt u uitvoerige multimediadocumenten, waardoor u efficiënt en succesvol met onze producten kunt werken.

Altijd een stap voor

U vindt snel alle informatie dankzij de eenvoudige navigatie en de handige zoekfunctie.

Reparatie-informatie altijd bij de hand

Voor elk onderdeel de juiste reparatie-informatie, snel en eenvoudig.

Onze producten voor Personenauto's

In het segment van de personenauto's bieden we reparatieoplossingen aan voor aandrijflijn, motor en chassis voor alle categorieën en modellen voertuigen.

Onze producten voor lichte bedrijfsvoertuigen

Niet alleen de kosten voor reparaties maar ook de stilstand van het voertuig speelt een belangrijke rol voor vlooteigenaars van lichte bedrijfsvoertuigen. Daarom biedt Schaeffler efficiënte reparatieoplossingen aan voor transmissie, motor en chassis.

Onze producten voor zware bedrijfswagens

Voor zware bedrijfsvoertuigen biedt Schaeffler intelligente reparatieoplossingen aan, alsook nuttige speciale gereedschappen en gedetailleerde service-informatie voor een vlotte reparatie van transmissie, motor en chassis.

Onze producten voor tractoren

Het productassortiment voor aandrijflijnen omvat het juiste onderdeel voor elke denkbare toepassing.

De online Schaeffler-catalogus voor LuK, INA, FAG en Ruville

In onze online productcatalogus, die dagelijks wordt bijgewerkt, vindt u het complete assortiment van de Schaeffler Aftermarket-specialisten. Naast documentatie over de producten van LuK, INA, FAG en Ruville vindt u hier uitgebreide informatie over originele vervangingsonderdelen, reparatieoplossingen en speciale gereedschappen. Kortom, alles wat u moet weten om professionele reparaties te kunnen uitvoeren.